Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

Timpab - En komplett lösning för din bilvårds, smörjmedels- och racingbehov!

Timpab är det perfekta valet för alla bilentusiaster som söker högkvalitativa bilvårdsprodukter, smörjmedel och racingbränslen. Med ett brett utbud av produkter från kända varumärken som bland annat Sunoco Race Fuels, Driven Racing Oil och Power Maxed, är Timpab företaget för alla som vill hålla sin bil i toppskick.

Vi på Timpab strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet. Oavsett om du är en professionell racerförare eller en passionerad bilentusiast, så har vi allt du behöver. Vårt sortiment av bilvårdsprodukter inkluderar allt från bilshampo och vax till fälgrengöring och interiörrengöring. Vi har också ett stort utbud av smörjmedel som motoroljor, växellådsoljor, transmissionsoljor och mycket mer - allt för att se till att ditt fordon fungerar optimalt.

Vi är stolta över att vara återförsäljare av Sunoco Racebränsle, som är den största tillverkaren av racingbensin i världen. Sunoco har en 40-årig meritlista av vinnande prestationer och är det självklara valet för professionella racingteam världen över. Vi erbjuder också Driven Racing Oil, som är en av de ledande tillverkarna av smörjmedel för racingindustrin.

Så oavsett om du är en professionell racerförare eller en passionerad bilentusiast,

                                                                                                                                                                                     

Välkomna till vår webbshop! Här vill vi erbjuda er produkter med hög kvalité som vi använder själva.

Bara hör av er om ni undrar över något. Med högvarviga hälsningar  Tobbe, Tim och Robin