Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Addinol

ADDINOL Lube Oil GmbH utvecklar och tillverkar innovativa högpresterande smörjmedel för fordons- och industrimarknaden med de högsta kraven. Det tidigare Mineralölwerk Lützkendorf grundades 1936 och blev snabbt en av de största nationella raffinaderier. Efter Tysklands återförening bytte företaget namn till ADDINOL. Idag sker utveckling och produktion i Leuna / Sachsen-Anhalt. Även om många saker har förändrats sedan starten 1936 är fortfarande ADDINOL:s värdering högsta kvalitet med maximal kundfokus och en stor flexibilitet.

ADDINOL:s medarbetare är erkända experter inom sitt område och har omfattande tribologiska kunskaper.  Med våra innovativa högpresterande smörjmedel och vår kompetenta personal ger vi den optimala lösningen för efterfrågade applikationer. Vi är ett av få företag i tyska oljeindustrin som verkar helt oberoende av någon stor koncern och har distributörer på alla kontinenter i mer än 90 länder.

ADDINOL:s produktsortiment omfattar mer än 600 högpresterande smörjmedel såsom motoroljor för motorfordon, ett brett utbud av oljor och fetter för industrin och specialprodukter för Biogasanläggningar, Vindkraftverk och den Marina sidan.

Vi säljer oljor och smörjmedel till dom tunga fordonen!


ADDINOL SUPER STAR MX 1547

3 039 kr
I lager.